News

 

 Tennis ground

Η SK Hospitality με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη CK Sports Agency.

 

Η SK Hospitality ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη CK Sports Agency. Η Celine Spataro, ιδιοκτήτρια της SK Hospitality, πιστεύει ότι ο αθλητικός τουρισμός και η παροχή αθλητικών υπηρεσιών στους πελάτες των ξενοδοχειακών φορέων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας, μέσω του εμπλουτισμού και της βελτιστοποίησης της εμπειρίας του πελάτη και της επέκτασης της χρονικής διάρκειας λειτουργίας των ξενοδοχειακών φορέων.

Άλλωστε και με βάση τα στοιχεία της μελέτης «Χαρακτηριστικά εξερχόμενου ευρωπαϊκού τουρισμού αθλητισμού και ευεξίας» που δημοσιεύτηκε από το ΙΝΣΕΤΕ του ΣΕΤΕ είναι προφανής η σημασία του αθλητικού τουρισμού και κατ’ επέκταση η αναγκαιότητα στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης ενός άρτιου πλάνου sports business development από όλους τους ξενοδοχειακούς φορείς της χώρας: https://insete.gr/wp-content/uploads/2020/02/16-05_Sport_Wellness_European_outbound_tourism.pdf.

Αρκετές μεσογειακές χώρες με προεξέχουσες την Ισπανία και την Τουρκία έχουν προχωρήσει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια σε μια σημαντική επένδυση πόρων για τη δημιουργία και λειτουργία πολλών, state of the art αθλητικών εγκαταστάσεων σε πολλά αθλήματα. Ενδεικτικά αναφέρεται η περιοχή Αντάλια της Τουρκίας αλλά και όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο της Ισπανίας από τη Βαρκελώνη ως το Γιβραλτάρ, όπου χιλιάδες αθλητικοί σύλλογοι σε δεκάδες αθλήματα (με βασικότερα το ποδόσφαιρο, το γκολφ, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το τένις, την ιστιοπλοΐα, το τρίαθλο), με αθλητές κάθε ηλικίας και αθλητικού επιπέδου και στα δύο φύλα, πραγματοποιούν τις αθλητικές τους προετοιμασίες με οικονομικό αλλά και επικοινωνιακό αντίκτυπο πολλών δις ευρώ για τους φιλοξενούντες ξενοδοχειακούς φορείς.

Παράλληλα εκατοντάδες διοργανώσεις, εθνικού και διεθνούς επιπέδου στα παραπάνω αθλήματα, διεξάγονται στις εν λόγω περιοχές με σημαντικότατα, πολλαπλασιαστικά, οικονομικά και επικοινωνιακά οφέλη για τους ξενοδοχειακούς φορείς.

Επίσης, οι ξενοδοχειακοί φορείς στις περιοχές αυτές έχουν στρατηγικά σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα άρτιο πλάνο παροχής αθλητικών υπηρεσιών προς τους πελάτες τους, είτε αυτόνομα ή σε συνεργασία με σημαντικά διεθνή αθλητικά brands ή και σε συνδυασμό αυτών. Οι πελάτες των ξενοδοχειακών φορέων κατ’ αυτόν τον τρόπο λαμβάνουν μία βελτιστοποιημένη εμπειρία και μάλιστα και σε περίοδο εκτός μεγάλης ζήτησης.

 

 

 

Στην SK Hospitality και στην CK Sports Agency θεωρούμε ότι η Ελλάδα έχει μοναδικά πλεονεκτήματα, πάνω στα οποία οι ελληνικοί ξενοδοχειακοί φορείς δύνανται να βασιστούν για να αναπτύξουν ένα άρτιο sports business plan. Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες, το μοναδικό ανάγλυφο τοπίο, οι χιλιάδων χιλιομέτρων ακτογραμμές, το πλήθος των πτήσεων καθημερινά από εκατοντάδες σημαντικές πόλεις του πλανήτη καθώς και η σημαντική τεχνογνωσία που απέκτησαν τα στελέχη sports management από την εμπειρία διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην Ελλάδα (με κυριότερο τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004) αποτελούν ισχυρά εφόδια για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Στην SK Hospitality και στην CK Sports Agency πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός sports business plan με άξονα τα πλέον συναφή με το DNA της Ελλάδας αθλήματα όπως η ιστιοπλοΐα, η ποδηλασία, και το tennis (πλέον και με τις σημαντικές επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και της δημοφιλίας του αθλήματος) είναι ένα από τα κλειδιά για την επιτυχή ανάπτυξη των ελληνικών ξενοδοχειακών φορέων.

Η αρχή της στρατηγικής συνεργασίας της SK Hospitality με την CK Sports Agency πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο 2023, στα πλαίσια της ανάπτυξης του tennis project του Kalimera Kriti Hotel & Village Resort της Helios Hotels & Resorts. Η CK Sports Agency παρείχε υπηρεσίες επικοινωνίας του πρωτοποριακού για τα διεθνή δεδομένα tennis project και συγκεκριμένα σχεδίασε, οργάνωσε και υλοποίησε ένα πλήρες επικοινωνιακό πλάνο με 30+ αναφορές σε εθνικά και διεθνή ΜΜΕ, 5 press releases, 1 press trip με τη συμμετοχή στελεχών από τη συντριπτική πλειοψηφία των κορυφαίων εθνικών αθλητικών και γενικών ΜΜΕ (με σκοπό την επικοινωνία του project στο πανελλήνιο αθλητικό και γενικό κοινό και φυσικά στο κοινό του tennis) και 1 fam trip με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών από το σύνολο των κορυφαίων οργανισμών tennis της χώρας όπως σύλλογοι, ακαδημίες, clubs tennis (με σκοπό τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ του Kalimera Kriti Hotel & Village Resort και των εν λόγω οργανισμών tennis). 

Η SK Hospitality σε συνεργασία με την CK Sports Agency, στοχεύει να στηρίξει τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία προσελκύοντας μεγάλα Sport Events και προτείνοντας συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης Sport Brands. Σκοπός είναι η αύξηση της παρουσίας των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέσω της διοργάνωσης σπουδαίων Αθλητικών Εκδηλώσεων. Υψίστης σημασίας, μέσω των παραπάνω ενεργειών, είναι και η επέκταση της καλοκαιρινής σεζόν (Μάρτιο, Απρίλιο, Οκτώβριο, Νοέμβριο). Οι παραπάνω ενέργειες θα επιφέρουν πολλά οφέλη στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και τα επέκταση στην Ελλάδα ως προορισμό.

Σχετικά με τη CK Sports Agency (https://ckagency.eu/): Η εταιρία ιδρύθηκε το 2006 και διοικείται από τον κ. Χρήστο Κουτρουμανίδη. Πρόκειται για ένα PR & Event agency με εξειδίκευση, μεγάλη εμπειρία και μακρύ ιστορικό επιτυχίας στο Sport business development.

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς:

 • Στρατηγικός σχεδιασμός και υλοποίηση πλάνου παροχής αθλητικών υπηρεσιών σε πελάτες ξενοδοχειακών φορέων (προτεινόμενα αθλήματα και δράσεις, στοχοθέτηση, προϋπολογισμός, χρονοδιάγραμμα, οργανόγραμμα, διαδικασίες, αξιολόγηση)
 • Ετοιμασία και υποβολή φακέλου διεκδίκησης αθλητικής διοργάνωσης
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση αθλητικών δράσεων
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση μετάδοσης των αθλητικών δράσεων
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση επικοινωνιακού πλάνου αθλητικών δράσεων
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση χορηγικού προγράμματος αθλητικών δράσεων
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση εμπορικού προγράμματος αθλητικών δράσεων
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση mobile apps και λοιπών ψηφιακών εργαλείων για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση παράλληλων δράσεων στα πλαίσια αθλητικών δράσεων

Η CK Sports Agency έχει παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και Event Management σε 100+ αθλητικούς και λοιπούς φορείς της Ελλάδας και σε 20+ χώρες (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ομοσπονδίες, σύλλογοι κτλ.) και σε 200+ πανελλήνιες και διεθνείς εταιρίες που «τοποθετήθηκαν» στον αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email: info@skhopsitality.gr.


kp_logo.png

We are happy to share Kassandra Palace Seaside Resort's

Exciting News for 2023! 

KP.jpg

New Bar - Under the Palm House 

Kassandra_Palace_8139.jpg

This venue promises unforgettable fun nights, with an impressive bar, pool table, game & card tables and televisions in order not to miss any sport event.

 Traveler's choice Awards 2023

Travel_Choice_Awards_KP.png

Kassandra Palace Seaside Resort has benn honored to receive the Traveler's Choice Award 2023 from TripAdvisor.

New Kids Club

kids_club_kp.png

 

 Endless adventures, fun activities, and a world of laughter. From interactive games to creative workshops, it’s the perfect place for young minds to explore, learn, and make lifelong memories!

 

 New Application

KP_APP.png KPPPP.png

Effortless convenience for all the guests with the New Hotel App

For your reading please Click Here

We are happy to announce SK Hospitality new cooperation with amazing hotel group Atrium Hotels and Resorts in Rhodes!

 

Here is the Factsheet for 2023 where you will find some useful information about the 3 properties: click here
 

 • Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, Ixia near Rhodes Town
 • Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Kalathos near Lindos
 • Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, Lachania in South Rhodes

We are welcoming significant changes in the 2023 Atrium experience for guests, starting from Room Renovationsnew Food & Beverage outlets, and newly designed menus in existing bars & restaurants.

The Premium All-Inclusive concept has been upgraded with Unlimited Visits now offered in all our à la carte and Gourmet Restaurants, as well as with the exclusive Atrium Dine Around option, where guests can dine in all Restaurants and Bars of all 3 Atrium resorts in Rhodes, and can also use all the facilities free of charge (pools, beaches, spas).

Also, with the branded Atrium App our guests can Chat Live with Concierge, order food & beverages from their beach and pool sunbeds and make restaurant reservations, while the App works seamlessly with the Dine Around program.

Finally, Atrium Hotels & Resorts will further enhance their activities, sports, shows, and experiences for Kids & Families in all hotels, with the upcoming collaboration with Worldwide Kids.

For board descriptions, room occupancies and activities available for summer 2023  please click here

Here is Atrium B2B portal link where you can simply enter your agency details and book directly for your guests with commissionable rates. All running offers are there along with the best payment and cancellation conditions!

GREEK HOSPITALITY AWARDS 2022

Μια σημαντική διάκριση για την SK Hospitality πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Apolon Palace, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του τουρισμού και του πολιτικού χώρου. Τα Greek Hospitality Awards, ένας καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας και του τουρισμού, πραγματοποιήθηκαν για 8η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ..  Το βραβείο “Best Hotel Sales Representative Company” παρέλαβε η ιδιοκτήτρια της SK Hospitality κα. Celine Spataro εκ μέρους όλης της ομάδας που εργάστηκε με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας.

PHT_7328_2.jpg

SK Hospitality is happy to announce its expansion in the UK thanks to the appointment of Darren Eade, long present in the hospitality industry and with a great knowledge of the destination “Greece”

 

Darren will be in charge of SK Hospitality UK Office and will represent the portfolio of 4* and 5* properties:

 • Kassandra Palace, located in Halkidiki (Kassandra Peninsula)

 • Porto Carras Grand Resort, located in Halkidiki (Sithonia Peninsula)

 • Destino Pacha Mykonos, located in Agios Stefanos, Mykonos

 • Kernos Beach, Crete (Stalis)

 • Kalimera Kriti, Crete (Sissi)

 More information on our services and existing clients: https://www.skhospitality.gr/our-hotels

SK team participated in the virtual exhibition OTM (Online Travel Mart), organized by Russian travel portal Profi.Travel.
Webinars to over 700 of participing Travel agents on the 13th of April showed to us huge interest for restart of Russian CIS markets to Greece!

business presentation 2

 

Sign Up for Our Newsletter

Cosmos Business Center
Straitsa 2
15th km Thessalonikis National Road (Side Road) & N. Moudanion str.
P.C. 57001, Thermi Thessaloniki
PO Box 60853


Phone: (+30) 2316 004010
Mob: (+30) 6949 071 720

Image
Image